Meetingpoint Hafjell

Perfekte møtepunktet for fritid og konferanser

Det perfekte møtepunktet for fritid og konferanser ligger drøye to timer fra Oslo. Hafjells allsidige lokaler, og nærheten til spennende aktiviteter, gir gjester muligheten til å skreddersy sitt arrangement.

De finns over 25 fleksible møterom for 2-500 personer. Hotellet har en stor restaurant og en flott lobbybar med en moderne og avslappende atmosfære. Med innendørs basseng, sauna og treningsrom, finns noe for enhver. Vi hjelper deg hvis du trenger profilprodukter til neste konferanse. Vi har tidligere hjulpet bedrifter til å presse opp blant annet sport bottles med trykk og mer.

Hafjell er et perfekt utgangspunkt for konferanser og fritid. Anlegg ligger kun 700 meter fra et av Norges største alpinanlegg – Hafjell alpinsenter, og kun 15 minutter fra Lillehammer. Dette gjør oss til et naturlig førstevalg for de som ønsker en aktiv og spennende konferanse eller ferie. Hunderfossen familiepark, bob- og akebanen, og flotte turløyper, gjør Hafjell til en super destinasjon – sommer som vinter.